+306970938161,+306945994882 Πορταριά, Πήλιο, Μαγνησία samisluxuryliving@gmail.com
Search Close
hero image
banner image

Η Πορταριά

Η Πορταριά {noPicture}
Η Πορταριά είναι τόσο χειμερινός όσο και καλοκαιρινός προορισμός μόλις 13 χιλιόμετρα από το Χιονοδρομικό Κέντρο, χωρίζοντας την απόσταση μεταξύ Βόλου και όλων των παραλιών του Πηλίου από την πλευρά του Αιγαίου.

Η γραφικότητά της, η φυσική ομορφιά και η κοντινή απόσταση τόσο από το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου όσο και από τη θάλασσα την καθιστούν ιδανικό προορισμό και ορμητήριο για εξορμήσεις σε όλο το Πήλιο.

Συνδυάζει την ατμόσφαιρα του αυθεντικού πηλιορείτικου οικισμού και την αξεπέραστη θέα στην πόλη του Βόλου και του Παγασητικού με την έντονη τουριστική ανάπτυξη. 
 
 

 


 

 
 
Η Πορταριά
προσφέρει στους επισκέπτες της την ηρεμία της εξοχής και την απόλαυση της ομορφιάς της φύσης ενώ κάθε χρόνο προς τα τέλη Αυγούστου αναβιώνει το έθιμο του Πηλιορείτικου γάμου.

Μόλις λίγα βήματα από τον κεντρικό δρόμο, μια μικρή βόλτα στα μονοπάτια σας οδηγεί σε όλα τα καταστήματα, καφετέριες και ταβέρνες για να δοκιμάσετε τοπικές λιχουδιές. Περπατήστε επίσης στο μονοπάτι των Κενταύρων και επισκεφθείτε τα υπέροχα παραδοσιακά αρχοντικά.

Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τη Μακρινίτσα, τον ιδανικό προορισμό εξόρμησης κατά τη διαμονή σας εδώ, για να θαυμάσετε την όμορφη παλιά πλατεία και τα παραδοσιακά δρομάκια, που βρίσκονται σε μια πανέμορφη πλαγιά με θέα στην πόλη του Βόλου.

Σε κοντινή απόσταση θα βρείτε και αρκετές παραλίες στις οποίες μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας και να ξεκουραστείτε. Τυρκουάζ νερά, πλούσια βλάστηση που σχεδόν αγγίζει τη θάλασσα και μια “θεϊκή” ομορφιά. Μερικές από αυτές είναι ο Μυλοπόταμος, ο Άγιος Ιωάννης, το Χορευτό, οι Αγίοι Σαράντα, το Παπά Νερό, η Άφησσος, Τα Καλά Νερά και πολλές ακόμα παραλίες, οργανωμένες και μη.
 
 
 
 
 
 

Επισκεφτείτε το χωριό μας και να είστε σίγουροι ότι θα σαγινευτείτε από την ομορφιά του, θα χαλαρώσετε και θα ξεκουραστείτε. 
 
 
Πίσω